ЛЕТНИ КУРСОВЕ ЗА ДЕЦА

Летни курсове за деца от 1-4 клас

Летните курсове за деца на тази възраст се провеждат всеки ден от 9 до 12. Вие избирате дали да участвате и в двата месеца или в един от двата.

Занятията са с изключително практическа насоченост като основната цел е да се говори само на английски език. Часовете са в игрова форма. Веднъж в седмицата часовете се провеждат навън- в парка, на пазара или в Стария град, за да се упражнява английския език и извън класната стая. Чрез театър и изобразително изкуство се затвърждават придобитите знания и се наслагват нови. Фокусът на тези курсове е ГОВОРЕНЕ!!!

Учители:

Меган Магинис

Английски

Меган е родена в Канада. Завършва Социология в Университета Wilfrid Laurier. Има удостоверение за преподаване на английски като втори език.

Десислава Йовчева

Английски

Десислава завършва Английска Филология и Етнология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” през 1999. Десислава Йовчева има сертификат за Квалификация и Развитие на Учители по английски език от Dorset College, Англия.

Силвия Алексиева

Английски

Силвия завършва колеж в Съединените Американски Щати, Флорида през 2007г. След това се завръща в България където започва да преподава английски език на деца и възрастни.

За повече информация