4- 6 ГОДИШНА ВЪЗРАСТ

Курсовете се провеждат през седмицата следобед или в събота. Занятията са изцяло в игрова форма, като целта е децата да се запознаят с английски език като звучене и произношение и да усвоят основни думи и изрази, които са подходящи за тази възраст /числа, цветове,семейство, предмети от ежедневието, основни глаголи, части на тялото и много други/. Правят се първи стъпки в английската азбука. Използват се много интерактивни материали и игри, песни и кратки филмчета, които привличат вниманието на децата, засилват интереса към английския език и така се изгражда фундамента за бъдещо изучаване на езика.

Групите са от 6-8 деца.

Часовете се водят на английски език от опитни преподаваели, които са завършили образованието си или имат квалификационни степени, получени в САЩ, Канада и Великобритания.

Учители:

Меган Магинис

Английски

Меган е родена в Канада. Завършва Социология в Университета Wilfrid Laurier. Има удостоверение за преподаване на английски като втори език.

Десислава Йовчева

Английски

Десислава завършва Английска Филология и Етнология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” през 1999. Десислава Йовчева има сертификат за Квалификация и Развитие на Учители по английски език от Dorset College, Англия.

Силвия Алексиева

Английски

Силвия завършва колеж в Съединените Американски Щати, Флорида през 2007г. След това се завръща в България където започва да преподава английски език на деца и възрастни.

Боряна

Английски

Боряна е бакалавър по приложна лингвистика от Великотърновския университет. Изучавала е езици в Свободния университет в Брюксел и е била преподавател по чужди езици, участвайки в различни доброволчески проекти.

За повече информация