ЛЕТНИ РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ ОНЛАЙН

Програма за деца и тийнейджъри

Продължителност: Часовете ще се провеждат сутрин от 10-11:30 или следобед от 15:30-17:00 вторник и четвъртък!

Ако искате детето Ви да подобри английския си през лятото или просто да не го забрави и същевременно да не е прекалено ангажирано през ваканцията, включете се в нашите 4- седмични ОНЛАЙН курсове през август! Докато детето е вкъщи, на плажа или в планината, ще има възможността в малки групи от 5-6 деца, с помощта на онлайн платформата ZOOM, да упражнява комуникативните си умения с помощта на увлекателни упражнения и да придобива увереност. Часовете ще се провеждат сутрин от 10-11:30 или следобед от 15:30-17:00 вторник и четвъртък! С участие на преподаватели чужденци! Цена: 140 лв.

Възрастни клуб по разговорен английски

Продължителност: Часовете ще се провеждат понеделник и сряда от 18:00 до 19:00.

Ако искате да подобрите комуникативните си умения, присъединете се към нашия ОНЛАЙН клуб по разговорен английски! Часовете ще се провеждат с помощта на платформата ZOOM понеделник и сряда от 18:00 до 19:00. Ще обсъждаме различни теми, което ще подобри английския Ви и ще ви даде увереност! С участие на преподаватели чужденци! Цена: 160 лв.

 

Лятната академия в школа Central Language Hub е перфектното място за създаване на нови приятелства по един нов, забавен и полезен начин!

Очакваме ВИ!

Обадете ни се още днес за повече информация или ни пишете! Телефон за контакт :  +359 88 8938242.

Учители:

Меган Магинис

Английски

Меган е родена в Канада. Завършва Социология в Университета Wilfrid Laurier. Има удостоверение за преподаване на английски като втори език.

Десислава Йовчева

Английски

Десислава завършва Английска Филология и Етнология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” през 1999. Десислава Йовчева има сертификат за Квалификация и Развитие на Учители по английски език от Dorset College, Англия.

Силвия Алексиева

Английски

Силвия завършва колеж в Съединените Американски Щати, Флорида през 2007г. След това се завръща в България където започва да преподава английски език на деца и възрастни.

За повече информация