ЛЕТНИ РАЗГОВОРНИ КУРСОВЕ ЗА УЧЕНИЦИ ОТ 5 ДО 12 КЛАС.

Програма за тийнейджъри 5-12 клас.

Продължителност: 2 седмици, всеки ден от понеделник до петък, от 10:00-12:00 или 13:00-15:00, юни, юли.

Фокусът на тези курсове е ГОВОРЕНЕ! Учениците общуват САМО на английски. Учителският екип е от квалифицирани, опитни преподаватели от България, Канада и Великобритания.

Часовете се изготвят спрямо възрастта и нивото на учащите. Използваме разнообразие от интересни и задържащи вниманието на тийнейджърите теми – мода, кино, музика, човешки отношения, начин на живот и т.н. Учениците се научават не само да се изразяват свободно и уверено на английски, но работят и върху креативността си и презентационните си умения, които ще им бъдат полезни в бъдещия, съвременен свят.

Как постигаме това?

  • Чрез игри с думи, разрешаване на проблеми в различни ситуации.
  • Проекти- работейки върху интересни теми, учениците имат възможността да развиват презентационни и компютърни умения и усъвършенстват правописа си.
  • Работа в екип- обожават състезания, които събуждат въображението им и желанието за победа!
  • Работа по двойки- работейки със съученици, децата подобряват и езика и самочувствието си.
  • Дискусии- курсистите упражняват критичното мислене.
  • Ролеви игри- упражняването на граматика и речников запас със създаването на различни, житейски ситуации е лесно и забавно!

Всички езикови умения се практикуват и усъвършенстват!

  • Слушане: гледане на видео, слушане на различни диалози и разговори.
  • Четене: натрупване на речников запас и подобряване на произношението, които се постигат при четене на текстове и разбирането на чуждия език се подобрява максимално!
  • Писане: някои от задачите изискват писане на кратки текстове.
  • Говорене: разговори на различни теми, с цел усъвършенстване на английския като втори език.

Ние осъзнаваме, че е лято и тийнейджърите очакват да се забавляват в часовете и да се откъснат от типичната среда на класната стая и затова изготвяме забавни часове и програми. Целта ни е да ги предразположим и да им помогнем максимално да подобрят езиковите си умения.

Лятната академия в школа Central Language Hub е перфектното място за създаване на нови приятелства по един нов, забавен и полезен начин!

Очакваме ВИ!

Обадете ни се още днес за повече информация или ни пишете! Телефон за контакт :  +359 88 8938242.

Учители:

Меган Магинис

Английски

Меган е родена в Канада. Завършва Социология в Университета Wilfrid Laurier. Има удостоверение за преподаване на английски като втори език.

Десислава Йовчева

Английски

Десислава завършва Английска Филология и Етнология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” през 1999. Десислава Йовчева има сертификат за Квалификация и Развитие на Учители по английски език от Dorset College, Англия.

Силвия Алексиева

Английски

Силвия завършва колеж в Съединените Американски Щати, Флорида през 2007г. След това се завръща в България където започва да преподава английски език на деца и възрастни.

Боряна

Английски

Боряна е бакалавър по приложна лингвистика от Великотърновския университет. Изучавала е езици в Свободния университет в Брюксел и е била преподавател по чужди езици, участвайки в различни доброволчески проекти.

За повече информация