Курсове по руски

Ако сте решили да изучавате руски език, да опресните знанията си или да упражните комуникативните си умения, сте попаднали на правилното място.

Мотивите за изучаването на руски език могат да бъдат различни. Искате да използвате езика на работното си място? Или пък в учебна среда – в училище или университет? Бихте искали да имате достъп до професионална литература, книги, учебници на руски език? Или пък искате да станете част от рускоезичен форум, свързан с професионалната ви реализация или с индивидуалните ви интереси? Или пък желаете да прочетете класическа или съвременна руска литература в оригинал? Може би харесвате руското кино или друг вид изкуство? Иска ви се да разбирате повече и да имате възможността да изразявате себе си на руски език? Или пък трябва да се подготвите за изпит за сертификат по руски език? Всичко това е напълно постижимо.

За целта е необходимо да ни се доверите, при това да не пренебрегвате собствената си роля в процеса. С правилните учебни материали и насоки от наша страна и отговорно отношение от ваша бихме могли да постигнем доста добър резултат. Това е нашето споделено предизвикателство.

Преподаването тук е съобразено с Държавния стандарт по руски език на Министерството на образованието на Руската Федерация и Европейската езикова рамка с шестте нива на езикова компетенция – от А1 до С2. Учебните материали са интересни, интерактивни, а съдържанието – изключително лесно и приятно за усвояване. Материалите съдържат всичките необходими параметри за добра езикова компетенция: граматика и упражнения за развиване на комуникативните умения, както и уменията за слушане и четене с разбиране.

Свържете се с нас или елате на място за да обсъдим всичките подробности, които ви интересуват.

Курсове:

  • Деца 4-8 години
  • Деца 9+
  • Възрастни
  • Индивидуални уроци
  • Корпоративно обучение

Учители:

Хана Марушчак

Руски

Аз съм Ханна и съм учител по руски език. Освен професия, преподаването за мен е и хоби, и част от живота ми от почти десет години.

За повече информация