Курсове по испански

Следвайки общата европейска езикова рамка, предлагаме курсове на всички нива- от начинаещи до напреднали. При нас се упражнява използването на автентичен език с преподаватели, чийто роден език е испански. Ще ви се предостави възможността да разигравате истински житейски ситуации, които да ви улеснят в бъдещата, реална употреба на езика

Друго основно предимство са малките групи от 6-8 човека. Часовете се провеждат през седмицата или в събота, според желанията на курсистите.

Вярваме , че личното отношение към ученика е от съществено значение за адаптацията към езика и поради тази причина предлагаме индивидуални уроци за деца и възрастни.

Индивидуални уроци за възрастни

Целта ни е да организираме часовете по забавен, динамичен и интригуващ начин. Фокусът на часовете е върху разговори, натрупване на лексика и надграждане в познанията по граматика във всеки час.

Индивидуални уроци за деца

Нашето мото е „Учение и забавление!“ Децата се учат като правят нещо интересно за съответната възраст и експериментират. Часовете за деца са с много игри, песни, изработване на материали по съответната тема, гледане на късометражни филмчета.

„Учи, не за да знаеш още нещо, а за да го знаеш по-добре!“

Сенека

Курсове:

  • Деца 4-8 години
  • Деца 9+
  • Възрастни
  • Индивидуални уроци
  • Корпоративно обучение

Учители:

Паулина Марочо Симбана

Испански

Родена през 1980 в Кито – Еквадор.Специалист по преподаване на Испански език за деца и юноши от Университета в Кантабрия в Испанският град Астуриас.

За повече информация