КУРСОВЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Общ английски- начинаещи, средно ниво, напреднали.

Курсовете за възрастни се провеждат веднъж или два пъти в седмицата или в събота според желанието на курсистите. Учебните материали са внимателно подбрани, така че да подпомогнат усвояването на нужната граматика и набор от думи, за да се подобрят комуникативните умения и да се изгради увереност в общуването. Преподавателският екип е от българин филолог и чужденец, което гарантира изграждане на умения за изразяване точно и правилно и в писмения и говоримия английски език.

Разговорен английски.

Основната идея на курсовете по разговорен английски е да се минимизират граматичните грешки и да се изглади изразяването на английски. Часовете са разработени, така че по забавен и интригуващ начин да се подобрят произношението и комуникативните умения, толкова нужни в съвременното общество.

Бизнес английски.

Предлагаме бизнес английски за служители на фирми и частни лица, които искат да се изразяват по правилен начин в устната и писмена бизнес кореспонденция.

Онлайн обучение.

Учители:

Меган Магинис

Английски

Меган е родена в Канада. Завършва Социология в Университета Wilfrid Laurier. Има удостоверение за преподаване на английски като втори език.

За повече информация