Бизнес английски

За начинаещи – този курс преговаря наученото от вас до момента и надгражда знания, необходими за използването на бизнес английски. Научават се нови фрази и изрази, които са типични за света на бизнеса. Обръща се и внимание на граматиката, за да може речта ви да звучи правилно на английски език. Засягат се множество теми и по този начин курсистите изграждат увереност, за да се чувстват сигурни на работното място.

За напреднали – научават се много нови думи и изрази, които ви трябват на професионално ниво, за да сте със самочувствието, че владеете ситуацията. Навлизаме дълбоко в теми и ситуации, с които се срещаме в ежедневието. Усъвършенствайте уменията си по английски!!!

Използваме интерактивни материали, които предоставят възможност за упражняване на езика в реални ежедневни ситуации в офиса, което изгражда необходимите умения, които ви карат да се чувствате уверени в общуването на английски в бизнес среда. Разиграват се бизнес и мениджмънт стратегии, водят се преговори, срещи и т.н с активно участие на преподаватели чужденци.

Бизнес английски във вашия офис или школата. Групови или индивидуални уроци. Голямо Разнообразие на видове бизнес курсове. Преподаватели чужденци.

Свържете се с нас или елате на място за да обсъдим всичките подробности, които ви интересуват.

Курсове:

  • Деца 4-8 години
  • Деца 9+
  • Възрастни
  • Индивидуални уроци
  • Корпоративно обучение

Учители:

Десислава Йовчева

Английски

Десислава завършва Английска Филология и Етнология в Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” през 1999. Десислава Йовчева има сертификат за Квалификация и Развитие на Учители по английски език от Dorset College, Англия.

За повече информация